MI AZ A BOSU®?

 

Olyan tréner, ami egy speciális, egyedülálló sporteszköz, mely instabil közeget hoz létre edzés közben. Miért előnyös az instabil közegben történő edzés? Mert nem csak egy-egy izomcsoport dolgozik izoláltan, mint a hagyományos edzés közben, hanem instabil közegben aktivizálódik az összes izmunk, idegrendszerünk, hiszen meg kell őriznünk az egyensúlyunkat!

MIT FOGSZ TAPASZTALNI HA ELKEZDED HASZNÁLNI A BOSU® HOME EGYENSÚLY TRÉNERT?
 

 

Úgy érzed az edzés végén, hogy minden izmodat megmozgattad. Azt veszed észre, hogy nem fáj a hátad és az ízületeid, mert a mély Core izmaid is megerősödnek! Megerősíted ízületeidet körülvevő izmokat, így nem fog fájni a bokád és a térded, minimálisra csökkentheted az ilyen jellegű sérüléseket. Fejleszted az egyensúlyérzékedet és ezzel együtt a mozgás-koordinációdat. Szellemi teljesítményed is látványosan javulni fog, hiszen az instabil közegben végzett edzés hatására az agy idegrendszere is kiemelkedően fejlődik!

SEGÍT A BOSU® A FOGYÁSBAN IS?

 

Természetesen igen! Ha fogyni szeretnél a Bosu®-val és a hozzá kidolgozott 6 edzés programmal, amit DVD-n a csomagban adunk, otthon könnyedén eléred a kívánt testsúlyt, sokkal gyorsabban fejlődsz és nem csak sportosan fogsz kinézni, hanem sportosan egészségesen is fogod érezni magad!

MI VAN, HA MÁR SPORTOLSZ VALAMIT?

 

Építsd be a BOSU®-t jóga, pilates, kardio vagy akár súlyzós edzésedbe, és már 1 alkalom után érezni fogod a különbséget! De ne felejtsd el, a BOSU®-t használhatod önmagában is! Sőt ez még nem minden! A kiemelkedő fejlődést a gyermekeiden is tapasztalni fogod. Nem csak ügyesebbek lesznek, az iskolában is jobban fognak teljesíteni. Használata egyszerű, minden korosztály biztonsággal beépítheti mindennapi testmozgásba.

 
Érdekesség:

 

„Tudtad , hogy a gyermekünk csecsemő korában azért fejlődik napról napra látványosan, mert a saját testünk a fej nagy tömege miatt instabil közeget biztosít számára? A fejlődés nem csak az izomzatban, hanem az agyban és az idegrendszerben is egyedülálló. Mikor felállunk ezt az instabil közeget veszítjük el. A 2-3 éves kortól használható Bosu® Ballance Tréner Home változata ezt az instabil közeget adja vissza a gyermekünknek, ezáltal a teljes testi fejlődés ismét kiemelkedő lehet. Tedd csak ki a nappaliban vagy a gyerek szobában és az eredmény lenyűgöző lesz. A gyerekek imádni fogják és nem csak fizikai fejlődést fogsz tapasztalni hanem szellemit is. Az instabil közegben mozgást végző gyerekek hamarabb olvasnak, jobb a testtudatuk ezáltal jobban rajzolnak, az agyi fejlődésnek köszönhetően. Természetesen nem csak a gyerekek hanem az egész család használhatja és biztosan szeretni is fogja!"

BOSU® BALANCE EGYENSÚLY TRÉNER TULAJDONSÁGAI:

 

Átmérő: 65 cm

Magasság: kb. 23 cm

Termék tömege: 6 kg

Max. 350 kg-ig tesztelt!

Használhatod cipővel, vagy akár mezítláb is!

A csomag tartalma:

1 db BOSU® Balance Trainer HOME; 1 db pumpa; 1 db dugó; 1 db angol nyelvű kézikönyv; 1 db workout plakát; 6 db DVD, ami 6 edzést tartalmaz

ELŐVIGYÁZATOSSÁG!

Ha a BOSU® Balance Trainer HOME eszközt használod, figyelj arra, hogy a padló mindig tiszta és száraz legyen, különben a BOSU® csúszhat a talajon! A domború, gumi része is csúszhat, ha vizes vagy poros.

Az eszközt ne tedd ki magas hőmérsékletnek, és ne érje direkt napfényt, mert deformálhatja a gumit!

A BOSU Balance Trainer Home eszközt a http://ttsport.hu weboldalon vásárolhatod meg!