Funkcionális Tréning Workshop

Edzők, magánszemélyek részére

 

Hogyan tudod saját magad, akár heti 3 edzéssel csúcsformába hozni?

A BOSU-HUNGARY vezető trénere, Tihanyi Krisztina elárulja, milyen módszerrel tanítja sikeresen évek óta személyi edzőit, amit Te is könnyen és egyszerűen megtanulhatsz és használhatsz az edzéseid során. Edző kollégák részére pedig szeretnénk bemutatni egy Európában is egyedülálló funkcionális edzésmódszer lehetőséget, mellyel még sport  vállalkozását is fejleszteni tudja.

Hydro Inertia képzés

Gyere el a következő Funkcionális Tréning workshopunkra, ahol megismerheted az akár otthonodban is használható Funkcionális tréning eszközöket

A bemutató workshop-ot tartja Tihanyi Krisztina a BOSU-HUNGARY vezető edzője.

 A Workshop során megismerheted,hogyan tudod alkalmazni, és biztonságosan kombinálni a leginnovatívabb, legújabb funkcionális tréning eszközöket. Krisztina évek óta foglalkozik személyi edzők képzésével, és jól ismeri azt a problémát, hogy sokan még a hagyományos módszerekkel dolgoztatják meg az edzeni vágyókat, és Magyarországon a legtöbb edzőterem a hagyományos eszközöket tudja csak biztosítani.

A BOSU-HUNGARY csapata országszerte elindítja a CORE-POWER programját, és képzi ki a személyi trénerek legújabb generációját, hogy minél több városba elindulhassanak a CORE-POWER funkcionális edzések.

Viszont amennyiben nem vagy szakember....

Havonta egyszer biztosítjuk a magánszemélyeknek is, hogy profi környezetben, Tihanyi Krisztina vezetésével kipróbálhasd és elsajátíthasd az eszközök használatát a FUNKCIONÁLIS TRÉNING WORKSHOPUNK során.

Milyen előnyökkel jár ez a szenzációs lehetőség?

  1. Attól tanulhatsz, aki az új generációs edzőket képzi.
  2. Olyan sporteszközöket próbálhatsz ki, amit eddig nem ismertél vagy láttál.
  3. Ha valami megtetszik, akár a helyszínen megrendelheted.
  4. Teljes test gyakorlatok.
  5. A képzés díját most beszámítjuk az eszközöd árába.

A Mi ajánlatunk az, hogyha most regisztrálsz a rendezvényre, akkor a 4500 Ft-os részvételi díj helyett, 1990 Ft-ért eljöhetsz  a BME sportközpontban rendezett funkcionális tréning workshopunkra. 

A befizetett összeget, előleget csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, amennyiben a Bosu-Hungary Kft hibájából nem valósul meg a képzés. Egyéb az esetben átjelentkezési lehetőséget ajánlunk fel egy következő képzésre.

A workshop alkalmával egy 15% kedvezményt biztosító, egyszeri vásárlásra jogosító kupont is ajándékozunk a résztvevőknek.

. Most már csak tényleg annyi dolgod van, hogy kitöltöd jelentkezési űrlapot, kattintasz a piros gombra, és munkatársunk emailben küldi a visszaigazolást valamint a díjbekérőt. Ahhoz, hogy biztosan lefoglald a helyed, kérlek utald át minél előbb a képzés díját, mert részvételi lehetőséget csak korlátozott számban tudunk biztosítani! 

A befizetett összeget,előleget csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, amennyiben a BOSU-Hungary Kft. hibájából nem valósul meg a képzés. Ebben az esetben átjelentkezési lehetőséget ajánlunk fel egy következő képzésre.

Funkcionális Tréning Workshop

Jelentkezési űrlap

Szervező: BOSU-HUNGARY Képzés és Oktatási Központ 
Helyszín: BME Sportközpont,1111 BUDAPEST, Bertalan Lajos u. 4-6.
A tanfolyam időpontja:
10-12 óráig
Kapcsolattartó: Barsi Zsuzsanna
Elérhetősége: +36706232017
Email: info@bosu-hungary.hu

Ne feledd, jelentkezésed az általad kiválasztott összeg utalásával válik véglegessé. A díjbekérő kiküldése után 48 órán belül kell utalnod ahhoz, hogy jelentkezésed tartani tudjuk.

Teljes összeg előreutalásával