Funkcionális edzés a személyi edzésben szakmai továbbképzés

 

Személyi edző vagy? Szeretnéd megismerni a fitnesz piac leginnovatívabb eszközrendszereit? Szívesen megtanulnád, hogyan integráld ezeket az eszközöket személyi edzéseidben? Szeretnéd tudni, hogyan tudsz segíteni speciális problémákkal küzdő vendégeidnek?  Szeretnél még szélesebb körű ismereteket megszerezni ebben a szakmában?

 

Akkor gyere el, itt a helyed a BOSU-HUNGARY Képzés és Oktatási Központ legújabb szakmai továbbképzésére, amely személyi edzőknek szól!!!

bosu

Minden személyi edzőnek célja, hogy vendégeinek folyamatos fejlődést tudjon biztosítani és azt a legjobb úton, preventíven, hatékonyan végezze. Nagyon sok újdonság és sporteszköz van a piacon, melyek használatával, ismeretével munkádat még professzionálisabbá teheted!

 

Ismerd meg két napos továbbképzésünk alatt, miként integrálhatod ezeket az eszközöket személyi edzéseidbe, egyéni fejlesztéseidbe.
 

Miért gyere el a BOSU® Funkcionális edzés a személyi edzésben szakmai továbbképzésre?

A képzés gyakorlat centrikus és olyan ismeretanyagot ad, melyet már akár másnap alkalmazhatsz vendégeidnél!

Tanfolyam témakörei:

  • Funkcionális fejlesztés
  • Hatékony bemelegítés kardiógép nélkül?
  • Hydro-Inertia (Kamagon Ball, SURGE)
  • Rezisztenciás ellenállás alkalmazása ( O’live resist trénerek )
  • Propriceptív fejlesztés
  • Dynamax
  • FLOWIN
  • Wreckbag
  • Speciális vendégkör ( sérülések utáni funkcionális fejlesztés, magas vérnyomás, gyermekek, idősebb generáció, kismama, gerincbetegségek, túlsúly, inzulinresistencia, élsportoló, fizikai alkalmassági tesztre valamelyik hon vagy rendvédelmi szervnél készülő vendég, csontritkulás)
  • Mély masszázs terápia, mint személyi edzés része

EDZŐK

Tihanyi Krisztina

BOSU® nemzetközi master trainer

CORE POWER funkcionális master tréner

CORE POWER funkcionális master tréner

Vásárhelyi Nagy Ildikó

Gyógytornász

okleveles fizioterapeuta

főiskolai tanársegéd

doktorandusz Katonai Műszaki Doktori Iskola NKE

FTC jégkorong csapatának és a magyar tornász válogatott rehabilitációs trénere

A Flowin® Friction Board ™ egy svéd képzési innováció, amit 2003 óta fejlesztenek atléták számára, de rendkívül eredményes az egészségügyi rehabilitáció, fitnesz, golf és csapatsportokban is.


Flowin® egy funkcionális edzés eszköz, mely összpontosítva stabilizálja a CORE-t (törzs izom), fejleszti az erőt, vagy akár segíti a fogyást.


Flowin® Training különlegessége abban rejlik, hogy a saját testsúlyunkkal edzünk a szőnyegen úgy, hogy kihasználjuk a gravitáció és a súrlódás energiáját. Csak helyezd el a Flowin® Friction Board ™-ot bármilyen síkfelületre, legyen az otthon, edzőterem, vagy egy tér, már kezdődhet is az edzés. A szetthez tartozik könyök, kar és láb „párna” ami a különleges súrlódást biztosítja a Flowin® szőnyegen.

Wreck Bag

Egy forradalmian szabadalmaztatott súlyzsák, mely célja egy erős-edzés hatás keltése a sportolónak. Nem tartalmaz homokot, mely könnyen szivároghat, hanem szabadalmaztatott gumi granulátumot. Időjárás álló polietilén külső borítással készül, vízálló és penészesedés álló, és könnyen szárítható. Könnyen tárolható és tisztítható, csak le kell törölni. Több száz edzésmódszerben használható, és mivel egyenletesen oszlik el a granulátum, nem akadályoz az edzés elvégzésében. Felülete úgy lett kialakítva, hogy ne okozzon sérülést. Viszont nagyon robusztus és erős, ütéselnyelő tulajdonságokkal, magasabb szintű kényelem, mint a homokzsákok esetén.

Eddz profin, úgy mind a profik! Próbáld ki magad a Funkcionális edzés a személyi edzésben szakmai továbbképzésen! Jelentkezz az űrlapon!
Ezt a szenzációs lehetőséget, NE HAGYD KI!

A képzés ára: 60.000 Ft

A képzés ára tartalmazza a képzési jegyzeteket!

Helyszín: Core Power Funkcionális Tréning és Rehabilitációs Központ

Cím: 2890 Tata, Agostyáni út 73.

Tömegközlekedéssel érkezőknek ingyenes transfer szolgáltatást nyújtunk az állomástól a képzési központig! Gépkocsival érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség a képzési központ parkolójában.

A központban egész nap büfé üzemel!

A befizetett összeget, előleget csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, amennyiben a Bosu-Hungary Kft hibájából nem valósul meg a képzés. Ebben az esetben átjelentkezési lehetőséget ajánlunk fel egy következő képzésre.

Most már tényleg csak annyi van hátra, hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot és befizeted az első részletet!

Bosu Funkcionális tréning a személyi edz

Jelentkezési űrlap

2019.05.25-26.
Szervező: BOSU-HUNGARY Képzés és Oktatási Központ 
Helyszín: Core-Power Funkcionális Tréning és Rehabilitációs Központ, 2890, Tata, Agostyáni u.73.
A tanfolyam időpontja:
10-18 óráig
Férőhelyek száma: max 20 fő
Kapcsolattartó: Barsi Zsuzsanna
Elérhetősége: +3670-623-2017
Email: info@bosu-hungary.hu
Tömegközlekedéssel érkezőknek ingyenes transfer szolgáltatást nyújtunk az állomástól a képzési központig! Gépkocsival érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség a képzési központ parkolójában.
Személyi edző Gyógytornász Szakági edző

Ne feledd, jelentkezésed az általad kiválasztott összeg utalásával válik véglegessé. A díjbekérő kiküldése után 48 órán belül kell utalnod ahhoz, hogy jelentkezésed tartani tudjuk.

50% előreutalásával Teljes összeg előreutalásával