HIGHROLLER

Ergonómiai izommasszázs mindenki számára

Az edzők ma már eredményes szakmai munkát csak akkor tudnak végezni, ha nem csak az izmokkal és az izületekkkel, a mobilitással, illetve  a kondicionális képességek fejlesztésével foglalkoznak , hanem a izmokat körülvevő , az egész testünket behálózó kötőszövetes hártyákkal, a fasciákkal is. Ezeknek a képleteknek az egészségesen tartására, rehabilitációjára fejlesztették ki a hengerrel történő fasciakezeléseket, amely terápiák között világújdonságként mutatjuk be a High Rollert és a High Ballert a képzésünk keretében. A két termék sokkal ergonomikusabban, a vendég, illetve a páciens vagy sportoló számára sokkal kényelmesebben használható, mint a hagyományos eszközök. Ezen kívül sokkal célzottabban, sokkal jobban lehet egyes területek fasciaoldását végrehajtani, mint a jelenleg forgalomban lévő egyszerűbb eszközökkel.

Élvezze a mindennapi életet görcsös izom és fájdalom nélkül a HighRollerrel, ami Finnországban az év sportterméke lett.

A HighRoller innovatív hab masszázshenger, amely a tengely körül egy állítható magasságú állványon forog. A könnyű és könnyen összeszerelhető / szétszerelhető állvány,  alumínium és üvegszál erősítésű műanyagból készül. A HighRoller lehetővé teszi,  hogy a lazítás során ergonomikus és hatékonyabb testhelyzetben történjen meg az ellazulás . Ezt  az összes masszázs hengerhez képest egyedülállóan úgy éri el, hogy a masszírozott izomra koncentrál, nem pedig arra, hogy összpontosítani kelljen a testtömeg megtartására.

2017-ben a HighRoller forgalmazói -Skandinávia, Németország, U.K, USA és Japán után- immáron Magyarországon a

ttsport.hu webáruház.

A magyarországi képzést a Bosu-Hungary Képzés és Oktatási központ munkatársai végzik.

Miért Szenzációs a HIghROLLER?

A HighRoller hatékonysága a gyakorló pozíción alapul. Nem kell többlet energiát használni a nehéz gyakorlati pozíciók megtartása érdekében; most az összes energiát egy lényeges pontra koncentrálhatod - hengerléssel. Amikor a test eléri a természetes pozícióját gördülés közben, az izomzat ellazul és fogékonyabb lesz a masszázsra. A nyugalomban lévő testrészeken lévő izmokra  ne adj felesleges nyomást vagy fájdalmat. Ezért a HighRollerrel való masszázs sokkal kényelmesebb és hatékonyabb.

Tökéletességre tervezve

A HighRollert egy professzionális csapat hozta létre gyakorlati élettani háttérrel. A megemelt masszázshenger ötlete 2013-ban született, és közel három évet vett igénybe, hogy mindent pontosan megtervezzenek.

A HighRoller magassága szinte mindenki számára alkalmas. Ha 160 cm-nél (5'2) alacsonyabb vagy, akkor lehet, hogy néhány gyakorlatnál egy párnát kell használnod. A HighRoller kiváló minőségű anyagokból készül, és ha azt a javasolt módon használod, akkor nagyon hosszú ideig kell szolgálnia.

a High Roller használatával számos olyan előnyhöz juthatsz, amelyek segítenek élvezni az aktív mindennapi életet

High Roller hatások és előnyök

Az eszköz használata/hatékoysága a klasszikus masszázstechnikákon és a dinamikus stretching technikákon alapul.

  • javítja a vérkeringést, izomanyagcserét és lágy szöveteket
  • a korrekt gördülés megnyitja a megfelelő fasciákat, kötőszövetes elemeket, és segíti a megrövidült izmokat optimális hosszúságúra visszaállitani
  • javítja rugalmasságot, mobilitást és a mozgás gazdaságát
  • csökkenti az elzáródást, sérülések kockázatát és csökkenti a krónikus fájdalmakat
  • az állvány segít megakadályozni, hogy ne gyakorolj nyomást csak a masszírozandó felületre és ne a karjaidra
  • A nyugodt és könnyű mozgások lehetővé teszik, hogy pihentesd az egyéb testrészeket ahhoz hogy a hengerezés, vagy bármilyen masszázstechnika hatékonyan tudjon segiteni, az izomzatnak megfelelő lazasággal, rugalmassággal kell rendelkezni.

FANTASZTIKUS TRÉNERÜNK:

Vásárhelyi Nagy Ildikó

Gyógytornász

 

BOSU® Master Trainer

HighRoller® Master Trainer

Személyi edző

Aerobik edző

 

 MIÉRT VÁLASZD A HIGHROLLER KÉPZÉST?

Szimplán csak azért, mert egy különleges, egyedi hengerezési technikát sajáthatíthatsz el, egy olyan újdonságot amely új alapokra helyezi az SMR masszázs fogalmát. Az SMR hengeres masszázs legfontosabb kritériuma, hogy az egész test relax állapotba kerüljön, a fascia az egész testen laza legyen. Ezt tudja nyújtani a HighRoller.

A KÉPZÉSEN AKKOR IS ÉRDEMES RÉSZT VENNED HA MÁR RENDELKEZEL SMR HENGERES MASSZÁZSTECHNIKA KÉPZETTSÉGGEL, HISZEN MOST A HIGHROLLER ÚJ TÁVLATOKAT NYIT MEG, ÚJ DIMENZIÓBA HELYEZI EZT A MÓDSZERT.

A Képzés ára: 39.900 Ft.

Az első 20 főnek, aki az első részletet befizeti, a képzési díjból most rendkívüli kedvezményt biztosítunk, így a képzési összeg 45.000Ft.-ról 39.900Ft.-ra csökken.

A KÉPZÉS ÁRA TARTALMAZZA A JEGYZETET ÉS EGY AJÁNDÉK HIGH ROLLERT !

                                                                              Helyszín: Core Power Funkcionális Tréning és Rehabilitációs Központ

Cím: 2890 Tata, Agostyáni út 73.

Tömegközlekedéssel érkezőknek ingyenes transfer szolgáltatást nyújtunk az állomástól a képzési központig! Gépkocsival érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség a képzési központ parkolójában.

A Központban egész nap büfé üzemel!

A befizetett összeget, előleget csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, amennyiben a Bosu-Hungary Kft hibájából nem valósul meg a képzés. Ebben az esetben átjelentkezési lehetőséget ajánlunk fel egy következő képzésre.

Most már tényleg csak annyi van hátra, hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot és befizeted az első részletet!

 

 

HighRoller Instruktor képzés

Jelentkezési űrlap

Szervező: BOSU-HUNGARY Képzés és Oktatási Központ 
Helyszín: Core Power Funkcionális Tréning és Rehabilitációs Központ, 2890 Tata, Agostyáni u 73.
A tanfolyam időpontja:
10-18 óráig
Férőhelyek száma: max 20 fő
Kapcsolattartó: Barsi Zsuzsanna
Elérhetősége: +3670-623-2017
Email: info@bosu-hungary.hu
Tömegközlekedéssel érkezőknek ingyenes transfer szolgáltatást nyújtunk az állomástól a képzési központig! Gépkocsival érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség a képzési központ parkolójában.
Személyi edző Gyógytornász Szakági edző

Ne feledd, jelentkezésed az általad kiválasztott összeg utalásával válik véglegessé. A díjbekérő kiküldése után 48 órán belül kell utalnod ahhoz, hogy jelentkezésed tartani tudjuk.

50% előreutalásával Teljes összeg előreutalásával