Értékesítés: +36 (30) 532 0502 | Oktatás: +36 (70) 623 2017 | Email: info@bosu-hungary.hu                 Továbbképzéseink felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2023/000076

BOSU Akkreditált Gyógytornász továbbképzés - Debrecen

A BOSU- HUNGARY Képzés és Oktatási Központ által rendezett BOSU® a rehabilitációban tanfolyam 14 pontot érő akkreditált továbbképzés, gyógytornászoknak ill. gyógytornász hallgatóknak. A képzés a 9. szakmacsoportba (mozgásterápia és fizioterápia) tartozik.

Bosu Hungary Kft

Tihanyi Krisztina

Továbbképzés


10:00-18:00

Debreceni Egyetem
4028 Debrecen Kassai út 26.

Oktatóink:
Tihanyi Krisztina
Vásárhelyi Nagy Ildikó

Tanulj-fejlődj-segítsd a felépülést a legjobb eszközökkel!

Szeretnéd megismerni az instabil közeg hatásait és a praxisodban érvényesíteni?

Gyere el a magyarországi BOSU® akkreditált gyógytornász képzésre

és sajátítsd el a BOSU® Balance tréner és a többi BOSU® termék használatát! Mutass újat és gyógyíts egyedülállóan!

Mit kapsz a képzésen?

A képzés során Te is elsajátíthatod, hogy miként alkalmazható a világ egyik leginnovatívabb eszköze a prevenció és a rehabilitáció bármely fázisában.
A BOSU® segítségével komplex, funkcionálisfejlesztés valósítható meg, hiszen egyszerre fejleszti a propriocepciót, ezáltal a törzsizmokat, illetve az állóképességet, valamint izoláltan is erősíthetünk vele diszfunkciós izmokat.
A BOSU® alkalmazása során a sérülésveszély minimálisra redukálható az eszköz kialakítása miatt, valamint minden korosztály terápiájában eredményesen alkalmazható.

Miért jobb, különlegesebb a többi rehabilitációs technikánál?

Minden korosztálynál alkalmazható.


Korlátlanul nyitottak a progressziós lehetőségek (a mindennapi életben előforduló sérülések esetén, járóbeteg ellátásban, sportolóknál, gyermek ellátásban, kórházi ellátásban, akár fekvőbetegeknél)

 

A rehabilitációs folyamat teljes időtartama alatt használható az eszköz, a széleskörű progressziós lehetőségnek köszönhetően.

 

Az eszköz alkalmazható izoláltan, funkcionális fejlesztés keretében, de más eszközökkel, terápiás eljárásokkal is kombinálható, emiatt a páciens motivációja hosszútávon, könnyebben fenntartható a változatos fejlesztési lehetőségek miatt.

Hol tudod kihasználni a BOSU® terápiás előnyeit?

szülészet-nőgyógyászat
traumatológia
ortopédia
neurológia
gyermekgyógyászat
rehabilitáció területén

Miért a BOSU® eszközeit válaszd?

A Bosu® összes terméke az USA-ban készül, kimagasló minőségben, a Pro változatot 1300 kg-al tesztelik le gyártás után. Prevencióban professzionális labdarúgó klubok használják, a mindennapokban, akár stoplis cipőben is. Használhatjuk mezítláb, cipőben, hosszú éveken-évtizeden keresztül.

Nagyszerű alkalom arra, hogy megtanuld hogyan integrálhatod az instabil közeg általi számtalan fejlesztő lehetőséget a gyógytornában!

Oktatók

BOSU® personal trainer

Személyi edző

Kamagon Ball® master trainer

SURGE® master trainer 

BOSU® 3D-XTREME master trainer

Core Power master trainer

Gyógytornász

Okleveles fizioterapeuta

Főiskolai Tanársegéd Doktorandusz Katonai Műszaki Doktori Iskola NKE

FTC Jégkorong és a Magyar Tornász Válogatott rehabilitációs trénere

BOSU® Akkreditált Gyógytornász továbbképzés részletei

Az első 20 főnek, a képzési díjból most rendkívüli kedvezményt biztosítunk, így a képzési összeg 39.900.-ról 32.000Ft-re csökken!

Amennyiben harmad-negyedéves tanhallgató gyógytornász vagy, akkor 15%, ha a Magyar Gyógytornászok Társaságának tagja vagy 5% kedvezményt tudsz igénybe venni. (Kérjük jelezd a megjegyzés rovatban) A képzés díja tartalmazza a képzési jegyzetet.

Légy részese képzéseinknek, hogy VIP taggá válj.


Ami annyit jelent, hogy amennyiben második képzésre jelentkezel 10% kedvezményben részesülsz. Harmadik képzés esetén 20% kedvezményt vehetsz igénybe. Ezek után VIP taggá válsz, ami mindenkori 20% kedvezményt jelent a jövőbeni további képzésekből.

Szívesen állunk rendelkezésedre telefonos elérhetőségünkön is: Tihanyi Krisztina a +3670-623-2017

Képzés helye: Debreceni Egyetem
Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 26.
Időpont: szervezés alatt

A jelentkezésedet az alábbi űrlap kitöltésével teheted meg!

Ne feledd, jelentkezésed a képzési díj utalásával válik véglegessé. A díjbekérő kiküldése után 48 órán belül kell utalnod ahhoz, hogy jelentkezésed tartani tudjuk.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Kérem válasszon oktatási időpontot*
szervezés alatt
Milyen sportvégzettsége van?
Hol találtad a képzésünk?
Fizetési mód*
Teljes összeg előreutalásával
Számlázási adatok: *