Értékesítés: +36 (30) 532 0502 | Oktatás: +36 (70) 623 2017 | Email: info@bosu-hungary.hu                 Továbbképzéseink felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2023/000076

Funkcionális tréning személyi edzésben továbbképzés - Tata

Minden személyi edzőnek célja, hogy vendégeinek folyamatos fejlődést tudjon biztosítani és azt a legjobb úton, preventíven, hatékonyan végezze. Nagyon sok újdonság és sporteszköz van a piacon, melyek használatával, ismeretével munkádat még professzionálisabbá teheted!Ismerd meg két napos továbbképzésünk alatt, miként integrálhatod ezeket az eszközöket személyi edzéseidbe, egyéni fejlesztéseidbe.

Bosu Hungary Kft

Tihanyi Krisztina

Továbbképzés

Szervezés alatt

10.00-18.00

Core Power Funkciónális Tréning és Rehabilitációs Központ
2890 Tata, Agostyáni út 73.

Oktatóink:
Tihanyi Krisztina
Vásárhelyi Nagy Ildikó

Miért gyere el a funkcionális tréning személyi edzésben továbbképzésre?

A képzés gyakorlat centrikus és olyan ismeretanyagot ad, melyet már akár másnap alkalmazhatsz vendégeidnél!

Tanfolyam témakörei:

 

 • Funkcionális fejlesztés
 • Hatékony bemelegítés kardiógép nélkül?
 • Hydro-Inertia (Kamagon Ball, SURGE)
 • Rezisztenciás ellenállás alkalmazása ( O’live resist trénerek )
 • Propriceptív fejlesztés
 • Dynamax
 • FLOWIN
 • Wreckbag
 • Speciális vendégkör ( sérülések utáni
  funkcionális fejlesztés, magas vérnyomás, gyermekek, idősebb generáció, kismama, gerincbetegségek, túlsúly, inzulinresistencia, élsportoló, fizikai alkalmassági tesztre valamelyik hon vagy rendvédelmi szervnél készülő vendég, csontritkulás)
 • Mély masszázs terápia, mint személyi edzés része

Eddz profin, úgy mind a profik! Próbáld ki magad a Funkcionális tréning a személyi edzésben szakmai továbbképzésen! Jelentkezz az űrlapon!
Ezt a szenzációs lehetőséget, NE HAGYD KI!

Oktatók

BOSU® personal trainer

Személyi edző

Kamagon Ball® master trainer

SURGE® master trainer 

BOSU® 3D-XTREME master trainer

Core Power master trainer

Gyógytornász

Okleveles fizioterapeuta

Főiskolai tanársegéd

Doktorandusz Katonai Műszaki Doktori Iskola NKE

FTC Jégkorong és a Magyar Tornász Válogatott rehabilitációs trénere

A Flowin® Friction Board ™ egy svéd képzési innováció, amit 2003 óta fejlesztenek atléták számára, de rendkívül eredményes az egészségügyi rehabilitáció, fitnesz, golf és csapatsportokban is.


A Flowin® egy funkcionális edzés eszköz, mely összpontosítva stabilizálja a CORE-t (törzs izom), fejleszti az erőt, vagy akár segíti a fogyást.


A Flowin® Training különlegessége abban rejlik, hogy a saját testsúlyunkkal edzünk a szőnyegen úgy, hogy kihasználjuk a gravitáció és a súrlódás energiáját. Csak helyezd el a Flowin® Friction Board ™-ot bármilyen síkfelületre, legyen az otthon, edzőterem, vagy egy tér, már kezdődhet is az edzés. A szetthez tartozik könyök, kar és láb „párna” ami a különleges súrlódást biztosítja a Flowin® szőnyegen.

Wreck Bag

Egy forradalmian szabadalmaztatott súlyzsák, mely célja egy erős-edzés hatás keltése a sportolónak. Nem tartalmaz homokot, mely könnyen szivároghat, hanem szabadalmaztatott gumi granulátumot. Időjárás álló polietilén külső borítással készül, vízálló és penészesedés álló, és könnyen szárítható. Könnyen tárolható és tisztítható, csak le kell törölni. Több száz edzésmódszerben használható, és mivel egyenletesen oszlik el a granulátum, nem akadályoz az edzés elvégzésében. Felülete úgy lett kialakítva, hogy ne okozzon sérülést. Viszont nagyon robusztus és erős, ütéselnyelő tulajdonságokkal, magasabb szintű kényelem, mint a homokzsákok esetén.

Funkcionális tréning a személyi edzésben továbbképzés részletei

A képzés ára: 76.000 Ft  A képzés ára tartalmazza a 27%-os áfát, valamint a képzési jegyzeteket!

Légy részese képzéseinknek, hogy VIP taggá válj!

Ami annyit jelent, hogy amennyiben második képzésre jelentkezel 10% kedvezményben részesülsz. Harmadik képzés esetén 20% kedvezményt vehetsz igénybe.

Ezek után VIP taggá válsz, ami mindenkori 20% kedvezményt jelent a jövőbeni további képzésekből.

Helyszín: Core Power Funkcionális Tréning és Rehabilitációs Központ
Cím: 2890 Tata, Agostyáni út 73.
Időpont: 2020.10.03-04.

Tömegközlekedéssel érkezőknek ingyenes transfer szolgáltatást nyújtunk az állomástól a képzési központig! Gépkocsival érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség a képzési központ parkolójában.

A központban egész nap büfé üzemel!

A befizetett összeget, előleget csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, amennyiben a Bosu-Hungary Kft hibájából nem valósul meg a képzés. Ebben az esetben átjelentkezési lehetőséget ajánlunk fel egy következő képzésre.

Most már tényleg csak annyi van hátra, hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot!

Ne feledd, jelentkezésed a képzési díj utalásával válik véglegessé. A díjbekérő kiküldése után 48 órán belül kell utalnod ahhoz, hogy jelentkezésed tartani tudjuk.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

Kérem válasszon oktatási időpontot*
Szervezés alatt
Milyen sportvégzettsége van?
Hol találtad a képzésünk?
Fizetési mód*
Teljes összeg előreutalásával
Számlázási adatok: *