Kosárlabda Specifikus BOSU Instruktor Képzés - Törökbálint

A BOSU-Hungary Kft meghirdeti a BOSU® kosárlabda specifikus instruktori képzését, kosárlabda edzők részére. A képzésen elsajátíthatod az instabil környezetben végzett edzésformák előnyeit, minden korosztályra specifikálva, a mindennapi kosárlabdaedzésekbe beépítve. A tanfolyam elvégzésével Bosu® Instruktori oklevelet kapsz.

Bosu Hungary Kft

Barsi Zsuzsanna

Továbbképzés

2020.10.05.

09:00-16:00

Arena Sport Centrum
2045 Törökbálint, Torbágy U.1.

Oktatóink:
Tihanyi Krisztina
Peresztegi Nagy Ákos

Miért fontos az instabil környezetben végzett edzés?

  • jóval kevesebb boka és térd sérülés,
  • instabil közegben elvégzett bármely fejlesztő gyakorlat sokkal hatékonyabb a sportoló szempontjából,
  • minden korosztálynál alkalmazható, beépíthető a kosárlabdaedzésekbe, anélkül, hogy a sportoló azt észrevenné,
  • teljes testes edzés, nem csak az izomzat, hanem az agy és az idegrendszer is kiemelkedően fejlődik,
  • gyerekeknél, akár a legfiatalabb korosztálynál kiemelkedő eredmények, sokkal gyorsabb és látványosabb fejlődés, akár a koordináció akár más kompetenciák esetén!

Miért fontos a proprioceptív tréning?

A propriocepció nem más, mint a test tudat. A mindennapi életünkben nagyon fontos jelentősége van a testünk helyes érzékelésére, hiszen számos hirtelen mozdulat, illetve inger érheti idegrendszerünket, izmainkat, ízületeinket. 
Bosu Instruktor képzés

 

Gondoljunk csak bele, egy hirtelen fékezés, mikor a buszon utazunk, egy rossz lelépés a lépcsőről, vagy hirtelen leguggolás, előrehajolás leejtet tárgyakért. Ezek a mozdulatok, szinte mindennaposak életünkben, mégis sokszor apró, vagy akár súlyosabb sérülésekkel is járhat.

 

Éppen ezért nagyon fontos, hogy ha lehetőségünk van rá, akkor testedzésünket instabil közegben végezzük, melyre a BOSU® az egyik legideálisabb és legbiztonságosabb eszköz.
 

Eddz profin, úgy mind a profik! Fejleszd kiemelkedően a csapatod!
Válj Te is BOSU® Kosárlabda specifikus Instruktorrá! Jelentkezz az űrlapon!
Ezt a szenzációs lehetőséget, NE HAGYD KI!

Oktatók

BOSU® personal trainer

Személyi edző

Kamagon Ball® master trainer

SURGE® master trainer 

BOSU® 3D-XTREME master trainer

Core Power master trainer

Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia – Fiú Szakágvezető

Alba Fehérvár KC -  Másodedző

U-16 Válogatott- Edző

A BOSU® a megfelelő instabil közeg

Instabil közegben, állandó változó gravitációs térben a helyzetérzékelő receptoraink, proprioceptoraink kiválóan tudnak fejlődni. Ez az automatikusan működő rendszer a születéstől kezdve fokozatosan fejlődik és optimális körülmények között (megfelelő mennyiségű és minőségű mozgás inger hatására) felnőtt korra tökéletesen kialakul. Ehhez az szükséges, hogy az izmok összehangolt működését, egyszerre, egy időben igénybevevő gyakorlatokat végeztessünk. Az instabil eszközök használata pontosan ezt a fajta összetett izommunkát fogja igényelni. Tanuld meg és használd Te is edzéseidben és érezd a különbséget!

Kosárlabda Specifikus BOSU® Instuktor képzés részletei

Az első 20 főnek, aki az első részletet befizeti, a képzési díjból most rendkívüli kedvezményt biztosítunk, így a képzési összeg 55.000 Ft-ról 39.900 Ft-ra csökken.

Légy részese képzéseinknek, hogy VIP taggá válj.


Ami annyit jelent, hogy amennyiben második képzésre jelentkezel 10% kedvezményben részesülsz. Harmadik képzés esetén 20% kedvezményt vehetsz igénybe. Ezek után VIP taggá válsz, ami mindenkori 20% kedvezményt jelent a jövőbeni további képzésekből.

A befizetett összeget, előleget csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, amennyiben a Bosu-Hungary Kft hibájából nem valósul meg a képzés. Ebben az esetben átjelentkezési lehetőséget ajánlunk fel egy következő képzésre. A helyszínváltozás jogát fenntartjuk, természetesen változás esetén előre jelezzük!

Képzésünkön megkapod a videóanyagot és az általunk összeállított jegyzetet is.

Most már tényleg csak annyi van hátra, hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot és befizeted az első részletet!

Ne feledd, jelentkezésed az általad kiválasztott összeg utalásával válik véglegessé. A díjbekérő kiküldése után 48 órán belül kell utalnod ahhoz, hogy jelentkezésed tartani tudjuk.

Kosárlabda Specifikus BOSU Instruktor Képzés Törökbálint

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

2020.10.05.
Szakági edző
50% előreutalásával Teljes összeg előreutalásával