BOSU Instruktor Képzés - Zalaegerszeg (Új)

Akkor gyere és sajátítsd el tatai képzésünkön a csoportos tréningek, a személyi edzés vagy az élsport képzések során alkalmazható BOSU® sporteszközök használatát, amelyek az edzések bármely fázisában, nagy sikerrel alkalmazhatóak!

Bosu Hungary Kft

Barsi Zsuzsanna

Továbbképzés

2020.05.16.

10:00-18:00

PureFit Gym Zalaegerszeg
8900 Zalaegerszeg, Sport utca 32.

Oktatóink:
Takács-Steiner Anita

Miért gyere el a BOSU® Instruktori képzésre?

Mert ha elsajátítod az instabil közegben történő edzésmódszereket, akkor integrálhatod meglévő edzésprogramjaidba, legyen az pilates, jóga, vagy akár egy strongman súlyzós edzés. Használd köredzésben, bátran építsd be a különböző feladatokba.

A BOSU® Balance Trainer tökéletes sporteszköz az egyensúly fejlesztéséhez. Az egyensúly minden mozgás alapja, így a BOSU® edzés segít bennünket abban, hogy mozdulataink még tudatosabbá váljanak.

AZ INSTABIL KÖZEGBEN TÖRTÉNŐ EDZÉS MIATT EGYEDÜL ÁLLÓAN FEJLŐDIK:

a mély izomzat, 0%
az agy-ideg-izom kapcsolatok, 0%
ízületi stabilitás, 0%
de akár az állóképesség, 0%
erő és a gyorsaság is! 0%

Ez a képzés nagyszerű alkalom arra, hogy megtanuld a

  • BOSU® Balance Trainer,
  • BOSU® Ballast Ball,
  • BOSU® Weight Ball,
  • BOSU® POWERSTAX

 használatát, és testközelből megtapasztald a különbséget!

Oktatók

Gyógytornász-fizioterapeuta
BOSU Master Trainer
SURGE Master Trainer
Személyi edző
TRX oktató
Core Power Funkcionális Tréner

Vélemények a tanfolyamról

„Franciaországban, edzéseim során találkoztam először a Bosu®-val. Meglepetten tapasztaltam, hogy kinn a mindennapokban használják, szinte minden gyakorlatba beépítik. 1 hónap Bosu®-val történő edzés után, rengeteget fejlődtem, például a Core izmaim megerősítése miatt a maximális guggolási súlyt 70kg-ról 100 kg-ra tudtam növelni! Azóta is a mindennapokban használom, már itthonra is beszereztem egyet.”

/Horváth Zsanett, Triatlon Magyar Bajnok, ifjúsági európai ranglista vezető/

Mivel adsz többet, ha beépíted a BOSU®-t az edzéseidbe?

A BOSU® Balance Trainer instabil közeget hoz létre az edzéseken.
Ez igen fontos szerepet tölt be a CORE stabilitás fejlesztésében. A Core izomzat a legfontosabb kapcsolat a felső és alsó test közötti mozgásokban és biztosítja, hogy a mozgás minták és készségek -, melyekre szükségünk van a sportban, és a napi tevékenységeinkben – kiemelkedően fejlesszük. A Core izmok azokat a mély-izmokat jelentik, amelyek az első ingereket kapják az agyból is továbbítják a további izomcsoportok felé. Fejlettebb Core izomzattal a többi izomcsoport is jobb eredményre képes.

 

Minden edzésprogramba beépíthető!
Akik használják a Bosu®-t edzéseik közben, kiemelkedően fejlődik az összes fejlesztésre szoruló képességük, -legyen az erő, állóképesség, gyorsaság-, mint egy hagyományos edzés közben.

BOSU® Instuktor képzés részletei

Az első 20 főnek, aki az első részletet befizeti, a képzési díjból most rendkívüli kedvezményt biztosítunk, így a képzési összeg 55.000 Ft-ról 39.900 Ft-ra csökken! A képzés ára tartalmazza a képzési jegyzeteket.

Légy részese képzéseinknek, hogy VIP taggá válj.


Ami annyit jelent, hogy amennyiben második képzésre jelentkezel 10% kedvezményben részesülsz. Harmadik képzés esetén 20% kedvezményt vehetsz igénybe. Ezek után VIP taggá válsz, ami mindenkori 20% kedvezményt jelent a jövőbeni további képzésekből.

Helyszín: PureFit Gym Zalaegerszeg
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Sport utca 32.
Időpont: 2020.05.16.

A befizetett összeget, előleget csak abban az esetben tudjuk visszatéríteni, amennyiben a Bosu-Hungary Kft hibájából nem valósul meg a képzés. Ebben az esetben átjelentkezési lehetőséget ajánlunk fel egy következő képzésre.

Most már tényleg csak annyi van hátra, hogy kitöltöd a jelentkezési űrlapot és befizeted az első részletet!

Ne feledd, jelentkezésed az általad kiválasztott összeg utalásával válik véglegessé. A díjbekérő kiküldése után 48 órán belül kell utalnod ahhoz, hogy jelentkezésed tartani tudjuk.

BOSU Instruktor képzés Zalaegerszeg

JELENTKEZÉSI ŰRLAP

2020.05.16.
50% előreutalásával Teljes összeg előreutalásával